Tatranský vzduch aj v konzerve

Tatranský vzduch aj v konzerve

Z Vysokých Tatier si turisti môžu najnovšie odniesť domov netradičný suvenír, a to tatranský vzduch v konzerve. Vyrábať ho začala podtatranská spoločnosť, ktorá sa zameriava na výrobu konzervovaných potravín. Podľa výrobcu 80 percent obsahu konzervy tvorí tatranský kyslík, 10 percent zvuk pasúcich sa ovečiek, ďalej päť percent energia kvapiek rannej rosy, tri percentá atmosféra prechádzky ihličnatým lesom a dve percentá lúče slnka vychádzajúceho spoza tatranských štítov. Minimálna trvanlivosť konzervy je „do otvorenia". Spoločnosť zároveň odporúča pravidelné obnovovanie zásob a návštevy Tatier.

ZDROJ: SITA

Ľubica Hargašová Foto: www.tatrakon.sk

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame